Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen

Vacature specialist ouderengeneeskunde, vacatures specialisten ouderengeneeskunde, specialist ouderengeneeskunde vacature - Spijtenburg Artsen

Staat u geregistreerd als specialist ouderengeneeskunde? Heeft u affiniteit met ouderengeneeskunde/ouderen? Of heeft u reeds ervaring binnen het vak ouderengeneeskunde? Bekijk dan eens ons overzicht vacatures specialisten ouderengeneeskunde. Wij hebben continu interessante vacatures beschikbaar bij diverse organisaties in heel Nederland. Wellicht zit er ook voor u een passende specialist ouderengeneeskunde vacature tussen!

Als specialist ouderengeneeskunde bent u gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken met verschillende gezondheidsproblemen. Om deze patiënten op de juiste manier te kunnen behandelen is uiteraard specifieke kennis en ervaring benodigd. Niet voor niets is het van belang dat u, om in aanmerking te komen voor een specialist ouderengeneeskunde vacature, volledig bevoegd en bekwaam bent om als arts ouderengeneeskunde te werken.

Niet alleen ouderen

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden krijgt u binnen een vacature specialist ouderengeneeskunde echter niet alleen te maken met de doelgroep ouderen. Ook bij jonge mensen bestaat de kans dat ze in een verpleeghuis terecht komen. Dit kan te maken hebben met een chronische ziekte of doordat ze moeten revalideren na bijvoorbeeld een operatie of ongeval. Het kan dus voorkomen dat er bij een specialist ouderengeneeskunde vacature specifiek wordt gevraagd om ervaring als kaderarts geriatrische revalidatie. Hierbij gaat het om kortdurende, multidisciplinaire, op herstel gerichte zorg. Het doel hiervan is om patiënten terug te laten keren naar huis.

Mogelijkheden

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk het overzicht ‘vacature specialist ouderengeneeskunde’ of neem contact op met één van onze consultants. Ook wanneer je nog geen ervaring hebt, maar de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde nog wilt gaan volgen denken wij graag met je mee. Wij hebben namelijk met regelmaat vacatures beschikbaar voor basisartsen die aan de slag willen binnen de ouderengeneeskunde.

Specialist Ouderengeneeskunde - Roosendaal

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde en wil je graag werken bij een veelzijdige zorgorganisatie? Reageer direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#SPS06916

Specialist Ouderengeneeskunde / BOPZ-Wzd arts - Utrecht

Wil jij als Specialist Ouderengeneeskunde of BOPZ-Wzd arts aan de slag bij een zorgorganisatie in Utrecht? Reageer vandaag nog!
Gepubliceerd: 07-05-2019
Referentie nr:#SPS06901

Specialist Ouderengeneeskunde Eerste Lijn - Utrecht

Wil jij als Specialist Ouderengeneeskunde voor de eerste lijn aan de slag bij een zorgorganisatie in Utrecht? Reageer vandaag nog!
Gepubliceerd: 07-05-2019
Referentie nr:#SPS06900

Specialist Ouderengeneeskunde - Zwolle en omgeving

Wil jij aan de slag als Specialist Ouderengeneeskundige in een vooruitstrevende organisatie gericht op ouderenzorg in regio Overijssel? Neem dan nu contact op!
Gepubliceerd: 17-04-2019
Referentie nr:#SPS06865

Specialist ouderengeneeskundige - Heerlen

Wil jij aan de slag als Specialist Ouderengeneeskunde in een instelling in Heerlen? Neem dan contact op!
Gepubliceerd: 09-04-2019
Referentie nr:#SPS06844

Specialist Ouderengeneeskunde / Ervaren Basisarts - Hoeksche Waard

Ben jij een Specialist Ouderengeneeskunde of een Ervaren Basisarts en wil je aan de slag bij een zorginstelling in de Hoeksche Waard? Reageer direct!
Gepubliceerd: 29-03-2019
Referentie nr:#SPS06821

Specialist ouderengeneeskunde - Zwolle en omgeving

Ben jij als Specialist Ouderengeneeskunde op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans, solliciteer meteen!
Gepubliceerd: 27-03-2019
Referentie nr:#SPS06813

Specialist Ouderengeneeskunde - Utrecht

Ben jij een Specialist Ouderengeneeskunde die aan de slag wilt in Utrecht? Reageer dan direct!
Gepubliceerd: 12-03-2019
Referentie nr:#SPS06783

Specialist ouderengeneeskunde - Zeeland

Ben jij een specialist ouderengeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging/opdracht binnen de ouderengeneeskunde in Goes? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 14-01-2019
Referentie nr:#SPS06708

Specialist ouderengeneeskunde - Noord-Brabant

Ben jij een enthousiaste specialist ouderengeneeskunde/A(N)IOS? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!
Gepubliceerd: 14-01-2019
Referentie nr:#SPS06710
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close