Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen

Vacature specialist ouderengeneeskunde, vacatures specialisten ouderengeneeskunde, specialist ouderengeneeskunde vacature - Spijtenburg Artsen

Staat u geregistreerd als specialist ouderengeneeskunde? Heeft u affiniteit met ouderengeneeskunde/ouderen? Of heeft u reeds ervaring binnen het vak ouderengeneeskunde? Bekijk dan eens ons overzicht vacatures specialisten ouderengeneeskunde. Wij hebben continu interessante vacatures beschikbaar bij diverse organisaties in heel Nederland. Wellicht zit er ook voor u een passende specialist ouderengeneeskunde vacature tussen!

Als specialist ouderengeneeskunde bent u gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken met verschillende gezondheidsproblemen. Om deze patiënten op de juiste manier te kunnen behandelen is uiteraard specifieke kennis en ervaring benodigd. Niet voor niets is het van belang dat u, om in aanmerking te komen voor een specialist ouderengeneeskunde vacature, volledig bevoegd en bekwaam bent om als arts ouderengeneeskunde te werken.

Niet alleen ouderen

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden krijgt u binnen een vacature specialist ouderengeneeskunde echter niet alleen te maken met de doelgroep ouderen. Ook bij jonge mensen bestaat de kans dat ze in een verpleeghuis terecht komen. Dit kan te maken hebben met een chronische ziekte of doordat ze moeten revalideren na bijvoorbeeld een operatie of ongeval. Het kan dus voorkomen dat er bij een specialist ouderengeneeskunde vacature specifiek wordt gevraagd om ervaring als kaderarts geriatrische revalidatie. Hierbij gaat het om kortdurende, multidisciplinaire, op herstel gerichte zorg. Het doel hiervan is om patiënten terug te laten keren naar huis.

Mogelijkheden

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk het overzicht ‘vacature specialist ouderengeneeskunde’ of neem contact op met één van onze consultants. Ook wanneer je nog geen ervaring hebt, maar de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde nog wilt gaan volgen denken wij graag met je mee. Wij hebben namelijk met regelmaat vacatures beschikbaar voor basisartsen die aan de slag willen binnen de ouderengeneeskunde.

Specialist Ouderengeneeskunde - Utrecht

Ben jij een Specialist Ouderengeneeskunde die aan de slag wilt in Utrecht? Reageer dan direct!
Gepubliceerd: 12-03-2019
Referentie nr:#SPS06783

Specialist ouderengeneeskunde - Amsterdam

Ben jij een zelfstandige Specialist Ouderengeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Reageer dan direct op deze vacature!
Gepubliceerd: 12-03-2019
Referentie nr:#SPS06780

Specialist Ouderengeneeskunde - Lelystad

Beschik jij over een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen, en kun jij de hectiek die het werk als Specialist Ouderengeneeskunde met zich meebrengt uitstekend handelen? Wil jij het verschil...
Gepubliceerd: 06-03-2019
Referentie nr:#SPNT06772

Specialist ouderengeneeskunde - Zeeland

Ben jij een specialist ouderengeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging/opdracht binnen de ouderengeneeskunde in Goes? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 14-01-2019
Referentie nr:#SPS06708

Specialist ouderengeneeskunde - Noord-Brabant

Ben jij een enthousiaste specialist ouderengeneeskunde/A(N)IOS? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!
Gepubliceerd: 14-01-2019
Referentie nr:#SPS06710

BOPZ-arts - Gelderland

Heb jij als arts of specialist ouderengeneesdkunde ervaring als BOPZ arts en heb je affiniteit met verstandelijk gehandicapten? Bekijk dan deze vacature.
Gepubliceerd: 10-01-2019
Referentie nr:#SPS06701

Specialist ouderengeneeskunde - Flevoland

Ben jij specialist ouderengeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging/opdracht in de omgeving van Flevoland? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 10-01-2019
Referentie nr:#SPS06699

Huisarts - Eindhoven

Huisarts of arts ouderengeneeskunde met affiniteit met en/of werkervaring in de gehandicaptenzorg? Lees snel verder!
Gepubliceerd: 08-01-2019
Referentie nr:#SPJR06211

Specialist Ouderengeneeskunde - Zuid-Holland

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 05-12-2018
Referentie nr:#SPLS06618

(Interim) Specialist Ouderengeneeskunde - Regio Limburg

Ben jij een (Interim-)Specialist Ouderengeneeskunde die zorgmedewerkers weet te enthousiasmeren? Dan is deze functie iets voor jou!
Gepubliceerd: 26-11-2018
Referentie nr:#SPLS06595
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close