Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen

Vacature kinder en jeugdpsychiater, vacature kinderpsychiater, vacature jeugdpsychiater - Spijtenburg Artsen

Voor diverse organisaties die specialistische zorg en behandeling bieden aan kinderen en jongeren van 0-23 jaar, met complexe problemen, hebben wij met regelmaat een openstaande vacature kinder- en jeugdpsychiater beschikbaar.

Eisen

Om in aanmerking te komen voor een vacature kinderpsychiater is het uiteraard vanzelfsprekend dat u beschikt over de opleiding tot arts en de specialistische opleiding tot psychiater, aangevuld met de aantekening ‘kinder- en jeugdpsychiater’. Ook wanneer u deze aantekening nog niet heeft, kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Kandidaten die op korte termijn namelijk wel over deze aantekening beschikken, worden bij een aantal van onze opdrachtgevers toch ook uitgenodigd om te solliciteren op een vacature jeugdpsychiater.

Ervaring is dan ook niet altijd vereist. Wel is het uiteraard van belang dat u affiniteit heeft met de doelgroep kind en jeugd en/of jong volwassenen.

Taken en verantwoordelijkheden

De taken en verantwoordelijkheden in ons aanbod vacature kinderpsychiater zijn deels te vergelijken, maar afhankelijk van de organisatie waarin u terecht komt, toch ook erg verschillend. Zo kunt u verantwoordelijk zijn voor het voeren van intake- onderzoeks- en indicatiegesprekken, het verrichten van medicamenteuze behandelingen en het mede vormgeven aan het multidisciplinaire behandelbeleid. Daarnaast kan het ook voorkomen dat u in een vacature jeugdpsychiater supervisie geeft aan teamleden, dat u risico-inventarisaties maakt of dat u een bijdrage levert aan het verder doorontwikkelen van zorgprogramma’s en zorgpaden.

Kortom, er is altijd een zeer divers aanbod vacatures binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie beschikbaar. Neem daarom zeker eens een kijkje bij ons aanbod ‘vacature kinder- en jeugdpsychiater’ of neem contact op met één van onze consultants. Zij helpen u in een persoonlijk gesprek graag verder.

Kinder- en Jeugdpsychiater - Regio Amersfoort

Ben jij als Kinder- en Jeugdpsychiater op zoek naar een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en collegiale en gemotiveerde teamleden? kijk dan verder.
Gepubliceerd: 06-01-2019
Referentie nr:#SPWB06509

Psychiater Jongeren - Noord Limburg

Heb jij als Psychiater hart voor de jeugd- en jongerenzorg? Kijk dan verder.
Gepubliceerd: 15-12-2018
Referentie nr:#SPWB06442

Kinder- en Jeugdpsychiater - Regio den Bosch

Ben jij een bevlogen Kinder- en Jeugdpsychiater die wil bouwen aan een Topreferente afdeling voor Transitiepsychiatrie, kijk dan verder.
Gepubliceerd: 04-12-2018
Referentie nr:#SPWB06134

Kinder- en Jeugdpsychiater - Doetinchem

Graag komen wij in contact met enthousiaste en ambitieuze kinder- en Jeugdpsychiater.
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#SPWB05977

Kinder- en jeugdpsychiater - Zuid-Holland

Een GGZ-instelling is op zoek naar een Kinder- en jeugdpsychiater voor een behandellocatie in de provincie Zuid-Holland. Bij interesse, reageer vandaag nog!
Gepubliceerd: 25-11-2018
Referentie nr:#SPS06392
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close