Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen

Vacature jeugdarts, vacatures jeugdarts, jeugdarts vacature - Spijtenburg Artsen

Ben jij een BIG-geregistreerd arts, bij voorkeur met het profiel Jeugdarts KNMG? Zie je het belang in van preventieve gezondheidszorg en heb je affiniteit met de doelgroep kinderen van 0-18 jaar? Dan zijn wij voor onze vacatures jeugdarts met regelmaat op zoek naar kandidaten zoals jij.

Taken en verantwoordelijkheden

Een jeugdarts vacature bij Spijtenburg Artsen kan zowel op interim basis als in vast dienstverband zijn. Als jeugdarts ben je specialist op het gebied van opgroeiende kinderen. Niet voor niets ligt je verantwoordelijkheid dan ook o.a. in de uitvoering van individuele en collectieve jeugdgezondheidszorg. Niet alleen bij de kinderen, maar ook bij hun ouders. Zo werk je bijvoorbeeld actief mee aan het rijksvaccinatieprogramma, begeleid je ouders en kinderen bij het gezond opgroeien en ondersteun én adviseer je bij ontwikkelingsproblemen. Onderwerpen kunnen variëren van depressie, overgewicht en verzuim tot alcohol, drugsgebruik en kindermishandeling.

Automatisch een passende jeugdarts vacature ontvangen?

Door ons brede netwerk zijn er met regelmaat verschillende organisaties waar een jeugdarts vacature beschikbaar komt. Denk hierbij aan het consultatiebureau, bij de GGD, op school of bij een gemeente. Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van dergelijke vacatures jeugdarts? Dan adviseren wij je om je in te schrijven als kandidaat bij Spijtenburg Artsen. Op deze manier zijn wij in staat een jeugdarts vacature te matchen bij het door jou opgegeven profiel. Kennis, ervaring én jouw wensen en behoeften zijn hierbij uiteraard leidend.

Twijfel je of het beroep Jeugdarts iets voor jou is? Wil je als ZZP’er aan de slag? Of wil je meer informatie over één van de openstaande vacatures? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0162-420110. Onze consultants gaan graag met je in gesprek.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kunt u nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
Zoekcriteria
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close