Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen

Vacature bedrijfsarts, vacatures bedrijfsarts, bedrijfsarts vacature - Spijtenburg Artsen

Een bedrijfsarts speelt een belangrijke rol bij de inzetbaarheid van werknemers. Hij of zij heeft als doel om mensen gezond aan het werk te houden en, waar dit niet mogelijk was, weer gezond aan het werk te krijgen. Zo geeft de bedrijfsarts o.a. advies aan de werkgever over welk werk iemand kan doen en voor welke periode. Hij geeft aan welke therapie er gevolgd kan worden en informeert de werkgever over de voorgang hiervan. Daarnaast onderzoekt hij of zowel de werknemer als werkgever de re-integratie verplichtingen nakomen. Kortom, een erg gevarieerde en uitdagende baan!

Vacatures bedrijfsarts

Alle werkenden moeten toegang hebben tot een bedrijfsarts. Niet voor niets is er met regelmaat een bedrijfsarts vacature beschikbaar. Ook via Spijtenburg Artsen. Door onze jarenlange ervaring én onze kennis vanuit de sector hebben wij een breed netwerk opgebouwd.

Bent u dus op zoek naar een vacature bedrijfsarts? Wij helpen u graag bij het vinden van de baan die bij u past! Maar ook wanneer u als organisatie een openstaande bedrijfsarts vacature heeft, kunt u uiteraard gebruik maken van ons uitgebreide netwerk. Op basis van uw wensen vinden wij de arts of de baan die bij u past.

Waarom kiezen voor Spijtenburg?

Wanneer wij u begeleiden bij het vinden van de juiste baan of de juiste kandidaat is er altijd sprake van persoonlijk contact met één van onze consultants. We bespreken uw wensen en behoeften en gaan op basis van deze informatie gericht voor u op zoek. Zowel voor vaste als interim vacatures bedrijfsarts kunt u dan ook bij ons terecht.

Bekijk dus geheel vrijblijvend eens ons overzicht ‘vacature bedrijfsarts’, of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kunt u nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
Zoekcriteria
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close