Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier

Bekijk alle vacatures

Vacature basisarts, vacatures basisarts, basisarts vacature - Spijtenburg Artsen

Ben jij een BIG geregistreerd basisarts en ben je op zoek naar een basisarts vacature? Dan ben je bij Spijtenburg Artsen op het juiste adres! Wij hebben ruim 50 vacatures voor basisartsen beschikbaar. Met regelmaat zijn wij op zoek naar basisartsen die aan de slag willen in de ouderengeneeskunde, psychiatrie, kinder- en jeugdpsychiatrie, jeugdzorg en verzekeringsgeneeskunde. Maar ook wanneer je ervaring hebt met verslavingszorg of juist nog geen ervaring hebt, hebben wij een basisarts vacature beschikbaar.

Een nieuwe baan als basisarts vieren wij met een cadeau! Bekijk onze actie.

Taken en verantwoordelijkheden

Afhankelijk van het soort vacature basisarts en de organisatie waar je terecht komt variëren je werkzaamheden van het verrichten van intakes, lichamelijk onderzoek, diagnostiek en behandeling tot het mede opstellen en uitvoeren van behandelplannen. Vaak maak je deel uit van een multidisciplinair team en heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Eventueel wel onder supervisie van een medisch specialist.

Voor een vacature basisarts is het niet altijd vereist om ervaring te hebben in het specialisme waarin je aan de slag gaat. Een aantal van onze vacatures bieden juist een unieke kans om ervaring op te doen binnen een specialisme. Ideaal wanneer je jezelf nog aan het oriënteren bent en wilt bepalen welk medisch specialisme nu het beste bij je past.

Mogelijkheden als basisarts

Aarzel vooral ook niet om eens contact op te nemen met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken. Door hun jarenlange ervaring binnen de branche beschikken zij over een groot netwerk. Zij weten dus precies welke organisaties een basisarts vacature beschikbaar hebben en of jij hier met jouw profiel terecht zou kunnen.

Bekijk hieronder het volledige overzicht ‘vacatures basisarts’.

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Breda

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Breda zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPJR05242

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Apeldoorn

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Apeldoorn zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPJR05236

Basisarts Sociale Geneeskunde - Noord-Brabant

Ben je basisarts en wil je tijdelijke aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Zuid Holland en Noord-Brabant zijn wij op zoek naar enthousiaste...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPJR06377

ANIOS Afdeling Longgeneeskunde - Limburg

Een ziekenhuis in Limburg is op zoek naar een ANIOS voor de afdeling Longgeneeskunde. Bij interesse reageer vandaag nog!
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPS06376

ANIOS Afdeling Cardiologie - Limburg

Een ziekenhuis in Limburg is op zoek naar een enthousiaste ANIOS voor de afdeling Cardiologie. Bij interesse reageer vandaag nog!
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPS06375

ANIOS Spoedeisende Hulp - Limburg

Spijtenburg is voor een organisatie met locaties in Limburg op zoek naar een ANIOS voor de afdeling Spoedeisende Hulp.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPS06374

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Zwolle

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPJR05280

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Venlo

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Venlo zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPJR05278

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Tilburg

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Tilburg zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPJR05276

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Roermond

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Roermond zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPJR05271
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close