Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
Google+ Vacatures voor Artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier

Recente vacatures
inNoord-Brabant
Bekijk alle vacatures

Vacature basisarts, vacatures basisarts, basisarts vacature - Spijtenburg Artsen

Ben jij een BIG geregistreerd basisarts en ben je op zoek naar een basisarts vacature? Dan ben je bij Spijtenburg Artsen op het juiste adres! Wij hebben ruim 50 vacatures voor basisartsen beschikbaar. Met regelmaat zijn wij op zoek naar basisartsen die aan de slag willen in de ouderengeneeskunde, psychiatrie, kinder- en jeugdpsychiatrie, jeugdzorg en verzekeringsgeneeskunde. Maar ook wanneer je ervaring hebt met verslavingszorg of juist nog geen ervaring hebt, hebben wij een basisarts vacature beschikbaar.

Taken en verantwoordelijkheden

Afhankelijk van het soort vacature basisarts en de organisatie waar je terecht komt variëren je werkzaamheden van het verrichten van intakes, lichamelijk onderzoek, diagnostiek en behandeling tot het mede opstellen en uitvoeren van behandelplannen. Vaak maak je deel uit van een multidisciplinair team en heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Eventueel wel onder supervisie van een medisch specialist.

Voor een vacature basisarts is het niet altijd vereist om ervaring te hebben in het specialisme waarin je aan de slag gaat. Een aantal van onze vacatures bieden juist een unieke kans om ervaring op te doen binnen een specialisme. Ideaal wanneer je jezelf nog aan het oriënteren bent en wilt bepalen welk medisch specialisme nu het beste bij je past.

Mogelijkheden als basisarts

Aarzel vooral ook niet om eens contact op te nemen met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken. Door hun jarenlange ervaring binnen de branche beschikken zij over een groot netwerk. Zij weten dus precies welke organisaties een basisarts vacature beschikbaar hebben en of jij hier met jouw profiel terecht zou kunnen.

Bekijk hieronder het volledige overzicht ‘vacatures basisarts’.

Interim Arts - Regio Tiel

Voor de Specialistische Zorg Volwassenen en ouderen in de regio Tiel zoeken wij een interim arts. Tarief en aantal uren in overleg. Bekijk de vacature.
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#SPWB05796

Arts - Regio Tiel

Als Arts aan de slag binnen de Specialistische Zorg Volwassenen en Ouderen in de regio Tiel? Bekijk deze vacature. Aantal uren is in overleg.
Gepubliceerd: 15-07-2018
Referentie nr:#SPWB05795

Basisarts/ANIOS Flexpool - Gelderland

Wil jij als basisarts/ANIOS ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met veel verschillende psychiatrische stoornissen en je de nodige verantwoordelijkheid krijgt?...
Gepubliceerd: 13-07-2018
Referentie nr:#SPS06251

Basisarts Acute Psychiatrie / Verslavingsgeneeskunde - Noord-Holland

Ben jij basisarts en overweeg je de opleiding tot psychiater of wil jij ervaring opdoen of kennismaken met de verslavingsgeneeskunde en acute psychiatrie? Dan is deze vacature geschikt voor jou.
Gepubliceerd: 12-07-2018
Referentie nr:#SPJR06239

Basisarts Ouderengeneeskunde - Zuid-Holland

Bent u basisarts en heeft u ervaring in de ouderenzorg? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#SPS06230

Basisarts psychiatrie - Gelderland

Wil jij als basisarts in de psychiatrie aan de slag en heb je in augustus a.s. tijd om een aantal weken nachtdiensten te draaien? Wij zijn met spoed op zoek naar jou.  
Gepubliceerd: 02-07-2018
Referentie nr:#SPJR06221

Basisarts/ANIOS - Regio Doetinchem

Ben jij ANIOS en heb je affiniteit met ouderenzorg? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 02-07-2018
Referentie nr:#SPS06214

Basisarts - Gehandicaptenzorg(AVG) - Huisarts - Specialist Ouderengeneeskunde - Noord-Brabant

Heb jij als basisarts affiniteit met de gehandicaptengeneeskunde? Ben je beschikbaar en ben je woonachtig in Noord-Brabant? Bekijk dan deze vacature.
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SPJR06211

Basisarts, net afgestudeerd - Nederland

Ben jij een net afgestudeerde basisarts en wil jij relevante ervaring op doen in een uitdagende functie? Dan komen wij graag me je in contact! Voor diverse instelling zijn wij op zoek naar...
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SPJR05817

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Venlo

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Venlo zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SPJR05278
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close