Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen

Vacature basisarts ouderengeneeskunde, vacatures basisartsen ouderengeneeskunde, basisarts ouderengeneeskunde vacature - Spijtenburg Artsen

Ben jij afgestudeerd als basisarts, beschik je over een BIG-registratie en heb je belangstelling voor het vak ouderengeneeskunde? Dan wil je wellicht aan de slag als basisarts ouderengeneeskunde? Met regelmaat hebben wij zeer interessante vacatures basisartsen ouderengeneeskunde beschikbaar bij diverse zorginstellingen in Nederland. Deze vacatures bieden jou de mogelijkheid om ervaring op te doen in het vak ouderengeneeskunde.

In een basisarts ouderengeneeskunde vacature werk je vaak onder supervisie van een Specialist Ouderengeneeskunde. Dat kan zijn in bijvoorbeeld de intramurale locaties of extramuraal. In deze functie ben jij de behandelend arts van (kwetsbare) ouderen en chronisch zieken met complexe zorgvragen. Het betreft dus niet alleen ouderen, maar ook jongere mensen die (voor bepaalde of onbepaalde tijd) in een verpleeghuis terecht zijn gekomen.

Opleidingsplaats

Bij een aantal van onze vacatures basisartsen ouderengeneeskunde heeft de betreffende organisatie een opleidingsplek beschikbaar voor basisartsen die de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde willen gaan volgen. Ook kan het een interessante mogelijkheid zijn wanneer je erover na zit te denken om huisarts te worden. In enkele gevallen kan het je immers vrijstelling geven voor de verpleeghuisstage binnen de huisartsenopleiding. Een basisarts ouderengeneeskunde vacature kan dus een interessante stap in je carrière zijn.

Mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je graag automatisch (met regelmaat) een vacature basisarts ouderengeneeskunde ontvangen die past bij jouw wensen? Neem dan contact op met onze consultants of schrijf je in als kandidaat bij Spijtenburg Artsen. Wij gaan graag gericht voor je op zoek en attenderen je op vacatures, passend bij het door jou opgegeven profiel.

Specialist Ouderengeneeskunde - Purmerend

Wil jij binnen een multidisciplinair behandelteam aan de slag als specialist ouderengeneeskunde voor 16 tot 20 uur per week? Reageer nu!
Gepubliceerd: 30-04-2019
Referentie nr:#SPS06898

Specialist Ouderengeneeskunde / Ervaren Basisarts - Hoeksche Waard

Ben jij een Specialist Ouderengeneeskunde of een Ervaren Basisarts en wil je aan de slag bij een zorginstelling in de Hoeksche Waard? Reageer direct!
Gepubliceerd: 29-03-2019
Referentie nr:#SPS06821

Basisarts Ouderengeneeskunde - Zuid-Holland

Ben jij een basisarts gespecialiseert in het ouderengeneeskunde? Solliciteer dan direct.
Gepubliceerd: 22-02-2019
Referentie nr:#SPS06765

Specialist Ouderengeneeskunde - Dordrecht

Wil jij werken in een afwisselende en dynamische organisatie en past deze functie van SO bij jou? Neem dan contact op.
Gepubliceerd: 02-11-2018
Referentie nr:#SPS06498
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close