Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
Google+ Vacatures voor Artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen

Vacature arts, vacatures artsen, arts vacature - Spijtenburg Artsen

Heb je de opleiding geneeskunde afgerond? En ben je BIG-geregistreerd? Dan ben je klaar om als arts aan de slag te gaan. Maar waar begin je in je zoektocht naar een vacature arts? Wil je aan de slag in een ziekenhuis, bij een huisartsenpraktijk, een verzorgingstehuis, een gezondheidscentrum of juist een revalidatiecentrum? Er zijn mogelijkheden genoeg.

Of ben je er misschien nog niet helemaal uit en wil je graag ervaring opdoen om je uiteindelijk te kunnen specialiseren in een bepaalde richting? Bijvoorbeeld als huisarts, psychiater, specialist ouderengeneeskunde of één van de andere medische specialismen? Voor al deze opties hebben wij met regelmaat een aantal vacatures artsen beschikbaar.

Onze werkwijze

Wanneer je met ons in contact komt, vragen we je uiteraard altijd om een recent CV naar ons toe te sturen. Op deze manier zijn we op de hoogte van je kennis en ervaring en kunnen we een passende arts vacature matchen met het door jou opgegeven profiel. Onze consultants beschikken over jarenlange ervaring in de branche. Dit heeft als voordeel dat ze een groot netwerk hebben opgebouwd en op de hoogte zijn van wat er speelt binnen de sector en welke organisatie een arts vacature beschikbaar heeft.. Dit zorgt ervoor dat zij altijd de juiste match weten te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Op dit moment varieert ons aanbod ‘vacature arts’ van banen in de ouderengeneeskunde, (kinder- en jeugd)psychiatrie en verslavingszorg tot banen op de SEH, binnen de crisisdienst of de verzekeringsgeneeskunde. Neem gerust eens contact op met één van onze consultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden.

Uiteraard kun je hieronder ook ons aanbod ‘vacature arts’ bekijken.

Interim Arts - Regio Tiel

Voor de Specialistische Zorg Volwassenen en ouderen in de regio Tiel zoeken wij een interim arts. Tarief en aantal uren in overleg. Bekijk de vacature.
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#SPWB05796

Arts - Regio Tiel

Als Arts aan de slag binnen de Specialistische Zorg Volwassenen en Ouderen in de regio Tiel? Bekijk deze vacature. Aantal uren is in overleg.
Gepubliceerd: 15-07-2018
Referentie nr:#SPWB05795

Basisarts/ANIOS Flexpool - Gelderland

Wil jij als basisarts/ANIOS ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met veel verschillende psychiatrische stoornissen en je de nodige verantwoordelijkheid krijgt?...
Gepubliceerd: 13-07-2018
Referentie nr:#SPS06251

Basisarts Acute Psychiatrie / Verslavingsgeneeskunde - Noord-Holland

Ben jij basisarts en overweeg je de opleiding tot psychiater of wil jij ervaring opdoen of kennismaken met de verslavingsgeneeskunde en acute psychiatrie? Dan is deze vacature geschikt voor jou.
Gepubliceerd: 12-07-2018
Referentie nr:#SPJR06239

Basisarts Ouderengeneeskunde - Zuid-Holland

Bent u basisarts en heeft u ervaring in de ouderenzorg? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#SPS06230

Basisarts psychiatrie - Gelderland

Wil jij als basisarts in de psychiatrie aan de slag en heb je in augustus a.s. tijd om een aantal weken nachtdiensten te draaien? Wij zijn met spoed op zoek naar jou.  
Gepubliceerd: 02-07-2018
Referentie nr:#SPJR06221

Basisarts/ANIOS - Regio Doetinchem

Ben jij ANIOS en heb je affiniteit met ouderenzorg? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 02-07-2018
Referentie nr:#SPS06214

Basisarts - Gehandicaptenzorg(AVG) - Huisarts - Specialist Ouderengeneeskunde - Noord-Brabant

Heb jij als basisarts affiniteit met de gehandicaptengeneeskunde? Ben je beschikbaar en ben je woonachtig in Noord-Brabant? Bekijk dan deze vacature.
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SPJR06211

Basisarts sociale geneeskunde - Nederland

Uitdagende functie voor basisartsen in de sociale geneeskunde. Doe relevante en ruime ervaring op voor een eventuele specialisatie in de huisartsgeneekunde, de ouderengeneeskunde of de psychiatrie.
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SPJR04789

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Eindhoven

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Eindhoven zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SPJR05249
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close