Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
Google+ Vacatures voor Artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen

Vacature arts

Ervaring als arts en op zoek naar vacatures voor artsen? Of ben je juist net afgestudeerd en aan het oriënteren welke richting je op wilt? Dan ben je bij Spijtenburg Artsen aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van artsen (en medisch specialisten) voor zowel vaste als interim functies.

Met ongeveer 50 actuele arts vacatures is er vrijwel altijd een functie beschikbaar binnen bijvoorbeeld de (kinder- en jeugd)psychiatrie, high intensive care, crisisdienst, interne geneeskunde, cardiologie, SEH, de ouderengeneeskunde of verzekeringsgeneeskunde.

Bekijk onze artsen vacatures

Interim Arts - Regio Tiel

Voor de Specialistische Zorg Volwassenen en ouderen in de regio Tiel zoeken wij een interim arts. Tarief en aantal uren in overleg. Bekijk de vacature.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPWB05796

Arts - Regio Tiel

Als Arts aan de slag binnen de Specialistische Zorg Volwassenen en Ouderen in de regio Tiel? Bekijk deze vacature. Aantal uren is in overleg.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#SPWB05795

Basisarts psychiatrie - Utrecht

Ben je net afgestudeerd als basisarts en heb je een grote affiniteit met de psychiatrie? Wil je relevante ervaring opdoen voor een vervolgopleiding zoals de huisartsgeneeskunde? Dan kan deze...
Gepubliceerd: 11-04-2018
Referentie nr:#SPJR05998

Algemeen Arts Jeugd/Jongvolwassenen - Doetinchem

Voor een organisatie in Doetinchem is Spijtenburg op zoek naar een ervaren en enthausiaste Algemeen Arts voor de afdeling Jeugd en Jongvolwassenen.
Gepubliceerd: 30-03-2018
Referentie nr:#SPS05982

Algemeen Arts HIC - Doetinchem

Voor een organisatie in Doetinchem is Spijtenburg op zoek naar een ervaren en enthausiaste Algemeen Arts voor de klinische voorziening HIC.
Gepubliceerd: 30-03-2018
Referentie nr:#SPS05981

ANIOS High Intensive Care - Ermelo

Wil jij als arts ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met veel verschillende psychiatrische stoornissen en interacties? Reageer dan op deze vacature van arts/anios...
Gepubliceerd: 26-03-2018
Referentie nr:#SPJP05973

ANIOS Flexpool - Ermelo

Wil jij als arts ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met veel verschillende psychiatrische stoornissen en je de nodige verantwoordelijkheid krijgt? Reageer dan op...
Gepubliceerd: 26-03-2018
Referentie nr:#SPJP05972

ANIOS - Den Haag

Wil jij als ANIOS aan de slag in een multidisciplinair team bij een organisatie in Den Haag? Wacht dan niet langer en solliciteer nu op deze vacature!
Gepubliceerd: 26-03-2018
Referentie nr:#SPJP05970

Waarnemend Kinderarts - Noord-Holland

Ben je een geregistreerd kinderarts en het komende half jaar beschikbaar om in het beste ziekenhuis van Nederland te komen werken? Kom het professionele team van dit ziekenhuis in Noord-Holland...
Gepubliceerd: 21-03-2018
Referentie nr:#SPJR05966

ANIOS Kinder- en Jeugdpsychiatrie - Regio Eindhoven

Als ANIOS ervaring opdoen met uiteenlopende psychiatrische problematiek binnen de polikliniek jeugd in de regio Eindhoven? Bekijk deze vacature.
Gepubliceerd: 18-03-2018
Referentie nr:#SPWB05600


Niet gevonden wat je zocht?
Kun je tussen het aanbod vacatures voor artsen niet vinden wat je zoekt? Het kan voorkomen dat wij een vacature beschikbaar hebben welke nog niet op de website is gepubliceerd. Neem dan ook, geheel vrijblijvend, contact op met één van onze consultants via 0162-420 110. Zij bespreken graag de mogelijkheden en gaan gericht voor je op zoek.

Uiteraard kun je je ook inschrijven als kandidaat. Je wordt dan automatisch geattendeerd op vacatures die passen bij jouw profiel.
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close