Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
Google+ Vacatures voor Artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen

Vacature ANIOS, vacatures van ANIOS, ANIOS vacatures - Spijtenburg Artsen

Heb jij als ANIOS je studie geneeskunde afgerond? En weet je nog niet precies welke richting je op wilt? Wil je werkervaring opdoen om te zien welk medisch specialisme bij je past? Of heb je jouw keuze al gemaakt, maar ben je in afwachting van een opleidingsplaats? Spijtenburg Artsen begeleid je graag in het vinden van de juiste baan. Niet voor niets hebben wij een ruim aanbod ANIOS vacatures beschikbaar bij diverse opdrachtgevers door heel Nederland.

Diverse specialismen

Zo hebben wij onder andere ANIOS vacatures beschikbaar binnen de specialismen psychiatrie, ouderengeneeskunde, verzekeringsgeneeskunde en verslavingszorg. Maar ook een vacature ANIOS op de SEH, binnen de crisisdienst, cardiologie of interne geneeskunde komt met regelmaat voor.

In vrijwel al deze vacatures van ANIOS ben je verantwoordelijk voor o.a. de diagnostiek en behandeling van patiënten. Meestal onder supervisie van een medisch specialist. Hij of zij begeleid je in je dagelijkse werkzaamheden en adviseert wanneer er belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Om in aanmerking te komen voor onze ANIOS vacatures is het belangrijk dat je beschikt over een afgeronde opleiding tot basisarts en dat je BIG geregistreerd bent.

Opleiding

Een aantal van deze vacatures van ANIOS bieden zelfs een opstap naar de opleiding tot psychiater, huisarts, specialist ouderengeneeskunde of een ander (medisch) specialisme. Uiteraard is dit afhankelijk van de organisatie waar je terecht komt.

Wanneer je ervoor kiest om je in te schrijven bij Spijtenburg Artsen heb je altijd persoonlijk contact met één van de consultants. Zij hebben jarenlange ervaring binnen de sector en beschikken over een breed netwerk van opdrachtgevers.

Interim Arts - Regio Tiel

Voor de Specialistische Zorg Volwassenen en ouderen in de regio Tiel zoeken wij een interim arts. Tarief en aantal uren in overleg. Bekijk de vacature.
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#SPWB05796

Arts - Regio Tiel

Als Arts aan de slag binnen de Specialistische Zorg Volwassenen en Ouderen in de regio Tiel? Bekijk deze vacature. Aantal uren is in overleg.
Gepubliceerd: 15-07-2018
Referentie nr:#SPWB05795

Basisarts/ANIOS Flexpool - Gelderland

Wil jij als basisarts/ANIOS ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met veel verschillende psychiatrische stoornissen en je de nodige verantwoordelijkheid krijgt?...
Gepubliceerd: 13-07-2018
Referentie nr:#SPS06251

Basisarts Acute Psychiatrie / Verslavingsgeneeskunde - Noord-Holland

Ben jij basisarts en overweeg je de opleiding tot psychiater of wil jij ervaring opdoen of kennismaken met de verslavingsgeneeskunde en acute psychiatrie? Dan is deze vacature geschikt voor jou.
Gepubliceerd: 12-07-2018
Referentie nr:#SPJR06239

Basisarts Ouderengeneeskunde - Zuid-Holland

Bent u basisarts en heeft u ervaring in de ouderenzorg? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#SPS06230

Basisarts psychiatrie - Gelderland

Wil jij als basisarts in de psychiatrie aan de slag en heb je in augustus a.s. tijd om een aantal weken nachtdiensten te draaien? Wij zijn met spoed op zoek naar jou.  
Gepubliceerd: 02-07-2018
Referentie nr:#SPJR06221

Basisarts/ANIOS - Regio Doetinchem

Ben jij ANIOS en heb je affiniteit met ouderenzorg? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 02-07-2018
Referentie nr:#SPS06214

Basisarts - Gehandicaptenzorg(AVG) - Huisarts - Specialist Ouderengeneeskunde - Noord-Brabant

Heb jij als basisarts affiniteit met de gehandicaptengeneeskunde? Ben je beschikbaar en ben je woonachtig in Noord-Brabant? Bekijk dan deze vacature.
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SPJR06211

Basisarts, net afgestudeerd - Nederland

Ben jij een net afgestudeerde basisarts en wil jij relevante ervaring op doen in een uitdagende functie? Dan komen wij graag me je in contact! Voor diverse instelling zijn wij op zoek naar...
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SPJR05817

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde - Venlo

Ben je basisarts en wil je aan de slag in een uitdagende functie met een prachtig salaris? Voor het UWV in Venlo zijn wij op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de verzekeringsgeneeskunde.
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SPJR05278
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close