Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
Google+ Vacatures voor Artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier

Bekijk alle vacatures

Spijtenburg Artsen

Over Spijtenburg Artsen

Spijtenburg Artsen is als intermediair gespecialiseerd in de bemiddeling van functies voor artsen en medisch specialisten. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk van organisaties en een groot bestand van kandidaten. Hierdoor zijn wij in staat om op een vlotte manier de juiste match te maken tussen organisatie en kandidaat.

Wij zijn een intermediair voor zowel vaste als tijdelijke functies voor artsen en medisch specialisten in onder meer ziekenhuizen, verpleeghuizen, arbodiensten, GGD's, de geestelijke gezondheidszorg, de verslavingszorg en de gehandicaptenzorg. Kortom, in elke branche binnen de gezondheidszorg biedt Spijtenburg Artsen haar bemiddeling aan.

De bemiddeling kan op diverse manieren uitgevoerd worden:

 • Werving en selectie
 • Tijdelijke inzet
 • Payroll service

Onze kernwaarden

Spijtenburg laat zich bij haar dienstverlening leiden door de volgende kernwaarden:

 • Klantgerichtheid
  Onze opdrachtgevers ervaren Spijtenburg als een bureau dat haar dienstverlening goed afstemt op de wensen en situatie van de klant. We nemen regelmatig contact op om de voortgang te bespreken en dragen kandidaten voor die in hoge mate aansluiten bij het functieprofiel.
 • Duurzaamheid
  Het ontwikkelen en behouden van een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten staat centraal in het handelen van Spijtenburg. Het is dan ook kenmerkend dat opdrachtgevers al jaren terug blijven komen bij Spijtenburg.
 • Resultaatgericht
  We gaan voor resultaat. Hierdoor werken wij op basis van No cure, No Pay.
 • Professionaliteit
  We werken in teamverband met een doorontwikkelde aanpak die regelmatig wordt bijgesteld aan de hand van ervaringen en inzichten.

De naam Spijtenburg

De naam Spijtenburg is afkomstig van Slotje Spijtenburg. Slotje Spijtenburg was gebouwd naast Slotje Brakestein in het Brabantse Oosterhout, waar ons kantoor tot mei 2008 gevestigd was.

Slotje Spijtenburg is rond het jaar 1500 gebouwd door Jan Henrick Adriaen Oomen, een rijke boer uit Oosterhout. Deze boer wilde een eigen slotje bouwen naast de andere slotjes aan de Ridderstraat in Oosterhout. De andere slotjes waren in het bezit van mensen van adel, die niet accepteerden dat een boer zich zou vestigen naast de andere slotjes. De heer Oomen heeft vervolgens besloten om zijn slotje zodanig te bouwen dat zijn adellijke buren tegen de achterzijde van zijn slotje aankeken. Toen de bouw van zijn slotje gereed was, besloot hij het de naam Spijtenburg te geven.

Momenteel zijn we gevestigd in een historisch pand aan de Heuvel in Oosterhout.

Meer informatie

Spijtenburg richt zich tevens op de bemiddeling van kandidaten binnen het Onderwijs, de Zorg en de Overheid.
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close