Spijtenburg Artsen
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier

Recente vacatures
inRegio Hilversum
Bekijk alle vacatures

Diensten voor artsen

Spijtenburg Artsen bemiddelt in banen voor artsen en medisch specialisten in zowel de klinische als de niet-klinische sector. Spijtenburg beschikt over een groot landelijk netwerk van organisaties.

U kunt bij Spijtenburg terecht voor:

Een reguliere functie (vast of tijdelijk met uitzicht op vast).

Zowel net afgestudeerde artsen als artsen die een overstap willen maken naar een ander vakgebied of een andere organisatie begeleiden wij volledig in het vinden van een baan.

Spijtenburg legt als intermediair voor artsen de eerste contacten met de organisatie en begeleidt u verder in de gehele procedure.

Een tijdelijke dienstverband via detachering of uitzending

Er kunnen diverse redenen zijn om tijdelijk voor een organisatie te gaan werken:

U bent in afwachting van een opleidingsplaats;
U bent net afgestudeerd en wilt ervaring opdoen in verschillende vakgebieden.
In dergelijke gevallen kunt u op uitzendbasis gaan werken voor een organisatie.

Hierbij werkt u voor een bepaalde periode voor een organisatie zonder er in dienst te treden. In de meeste gevallen betreft het een periode korter dan 6 maanden.
U komt in dienst bij Spijtenburg en wordt voor een vooraf afgesproken periode uitgezonden naar de organisatie. De loonbetaling en de afdracht van premies en belastingen gebeurt door Spijtenburg.

Zelfstandig ondernemerschap / freelance

Indien u als zzp’er (zelfstandige zonder personeel) reeds werkzaam bent of wilt gaan werken kan Spijtenburg u begeleiden in het vinden van voor u interessante opdrachten/werkzaamheden.

Als freelance arts werkt u per opdracht op basis van een met Spijtenburg afgesloten overeenkomst tot het verrichten van diensten. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de periode, de organisatie en het uurtarief. Hierbij dient u zelf voor de afdracht van relevante premies en belastingen zorg te dragen.

Meer informatie

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close