Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen

Patricia Kruisbrink

Patricia  Kruisbrink
Naam: Patricia Kruisbrink
Mobiel: +31 6 1253 5044
Werk telefoon: +31 76 2063 333

Over

Mijn naam is Patricia Kruisbrink en binnen Spijtenburg ben ik werkzaam als senior consultant zorg en overheid.

Na ruim 15 jaar te hebben gewerkt binnen de publieke sector, heb ik bewust de overstap gemaakt naar werving en advies. Mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan als directeur, manager en bestuurlijk adviseur zet ik met veel enthousiasme in voor werving- en adviestrajecten.

Ik ben een creatieve generalist en verbinder en ik benut deze eigenschappen om buiten de ‘gebaande paden’ te denken en te handelen, zonder de specifieke vraag en wensen van opdrachtgever en kandidaat uit het oog te verliezen. Met een betrokken team van professionals richten we ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en kandidaten. Dit bereiken we door met aandacht te luisteren, dóór te vragen en onszelf te overtreffen.

In een arbeidsmarkt waarin personeel alleen maar een schaarser goed wordt, is het zaak om nog nadrukkelijker te kijken naar ‘transferable skills’ en naar nieuwe oplossingen voor bestaande vraagstukken. In mijn advies naar opdrachtgevers voor de niet-zorg uitvoerende functies en overheidsfuncties denk ik graag mee in niet-standaardoplossingen waarbij kwaliteit en professionaliteit altijd voorop blijven staan.

Voor de bemiddeling van zorg uitvoerende functies ben ik samen met mijn collega Ron Broere verantwoordelijk voor de portefeuille psychiaters. Met een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten zetten wij ons in om vraag en aanbod zo snel mogelijk bij elkaar te brengen met de insteek zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’ aan de kant van opdrachtgever en kandidaat.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek je naar de juiste kandidaat voor die uitdagende functie? Ik kom graag met je in contact om samen tot dé match te komen.

Onze social media kanalen

Facebook Vacatures voor Artsen
LinkedIn Vacatures voor Artsen
Twitter Vacatures voor Artsen

Contactinformatie

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close