Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier

Recente vacatures
inRegio's Utrecht, Amsterdam, Rotterdam & Eindhoven
Wil jij als Psychiater de belastbaarheid en beperkingen beoordelen bij verzuim en arbeidsongeschiktheid Reageer dan direct.
inAmsterdam
Ben jij als Specialist Ouderengeneeskunde op zoek naar een vaste baan in de regio Amsterdam? Bekijk dan deze vacature!
inAmersfoort
Ben jij een psychiater die zicht thuis voelt in een organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief? Bekijk dan deze vacature!
Bekijk alle vacatures

Referral actie

Uw tip voor een geschikte kandidaat is geld waard!

Ook u heeft vast professionals in uw netwerk die passen bij de opdrachtgevers van Spijtenburg. Gedreven en kundige specialisten en/of artsen die met plezier en trots naar hun werk willen gaan.

Dat zijn nu ook precies de kandidaten waar wij naar op zoek zijn. Kent u iemand? Draagt u hem of haar bij ons aan én wordt deze persoon daadwerkelijk aangenomen? Dan ontvangt u als dank voor deze fijne samenwerking een bedrag van maar liefst € 500,- netto.

Om misverstanden te voorkomen zijn er uiteraard een aantal voorwaarden zaan deze actie verbonden:

  1. Deze actie gaat van start per 26-07-2018 en is van toepassing bij een succesvolle bemiddeling door Spijtenburg. Onder een succesvolle bemiddeling verstaan wij een tewerkstelling van een basisarts via de bemiddeling van Spijtenburg bij een opdrachtgever van Spijtenburg.
  2. Als bewijs van aandragen dient een e-mail met de naam van de kandidaat gestuurd te worden naar de betreffende consultant bij Spijtenburg. Daarnaast dient de kandidaat ook in zijn of haar sollicitatiebrief / e-mail aan te geven door wie hij / zij is aangedragen.
  3. Aangebrachte kandidaten moeten hiervan op de hoogte zijn / toestemming hebben verleend.
  4. Wanneer een kandidaat door meerdere personen is aangemeld, dan kan alleen de eerste aanbrenger voor de bonus in aanmerking komen.
  5. Het moment van uitbetaling van de bonus is onder meer afhankelijk van de omvang van de tewerkstelling en zal bij aanvang van de werkzaamheden worden vastgelegd. Bij een beëindiging van de werkzaamheden voordat het moment van uitbetaling is bereikt, zal geen uitbetaling van de bonus plaatsvinden. Van een uitbetaling van de bonus naar rato van de duur of omvang is derhalve geen sprake.
  6. Kandidaten die niet zijn aangenomen binnen een periode van 4 maanden na het aanbrengen worden als niet geschikt beschouwd. Voor deze kandidaten geldt dat het aanbrengproces wordt gesloten.
  7. Om belangenverstrengeling te voorkomen ontvangen betrokkenen in het sollicitatieproces (o.a. de vacaturehouder en organisatie) geen bonus.
  8. Spijtenburg behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen.
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close