Facebook vacatures voor artsen
Twitter vacatures voor artsen
Google+ Vacatures voor Artsen
LinkedIn vacatures voor artsen
Spijtenburg Artsen
Vacatures voor artsen

Campagne 'Ouderengeneeskunde' van start!

Spijtenburg Artsen 5-9-2017 11:55
Categorieën: Algemeen, Ouderengeneeskunde

Bron: Ouderengeneeskunde.nu

Dat er jaarlijks meer basisartsen zich aanmelden voor een opleiding tot medisch specialist dan dat er opleidingsplaatsen zijn, werd al duidelijk in ons eerder verschenen artikel. Helaas is dit niet altijd het geval. De meer onbekende specialismen, zoals ouderengeneeskunde, krijgen hun opleidingsplaatsen maar moeilijk gevuld. Dit terwijl het aantal kwetsbare ouderen nog steeds toeneemt. 

Niet voor niets zijn SOON (Samenwerkende Opleidingen tot Specialist Ouderengeneeskunde) en Verenso (beroepsvereniging van specialisten ouderengeneeskunde) een campagne gestart. Deze campagne heeft als doel om (basis)artsen te laten zien wat het beroep als specialist ouderengeneeskunde allemaal te bieden heeft. Dit doen ze o.a. via het platform Ouderengeneeskunde.nu, waar verhalen worden gepubliceerd van diverse AIOS en specialisten ouderengeneeskunde:

"De situatie is soms schrijnend. Maar met mijn vakkennis, empathie en humor lever ik een wezenlijke bijdrage aan de zorg voor ouderen."

Tevens wordt er tijd vrijgemaakt voor meeloopdagen, kennismakingsgesprekken en informatieavonden.

Ben jij dus een basisarts en lijkt het je interessant om in de ouderengeneeskunde aan de slag te gaan? Loop eens een dagje mee of bekijk de vacatures op onze website.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close